Blog
Lekker lezen
Zo houd je personeel moeiteloos binnenboord!
Personeel vinden én behouden? Dat is tegenwoordig één van de grootste uitdagingen voor ondermeners. Maar liefst 1 op de 3 medewerkers overweegt een andere baan, terwijl de jaarlijkse doorstroom rond de 30% ligt! (bron: arbeidsmarktmonitor). In dit artikel nemen Sjapo en Eyetelligence je mee in hoe je jouw team aan boord houdt!
Slimme bespaartips voor horecaondernemers
Personeelskosten zijn vaak 20% tot 50% van je totale uitgaven. Reden genoeg om deze eens onder de loep te nemen. 4 praktische tips om flink te besparen en je marge te vergroten!
Waarom verlonen met onze software tijd bespaart
Zelf verlonen met slimme software is goedkoper dan payrolling. Doordat ons pakket zorgt voor één waarheid en processen slim automatiseert besparen we je tijd. Hoe dat precies werkt lees je in dit artikel.
Waarom zelf verlonen goedkoper is dan payrolling
Zelf verlonen is goedkoper dan payroll. Bovendien is dit met goede software gemakkelijker dan het lijkt. De grootste winst wordt behaald doordat je niet langer betaalt voor zaken die je ook niet afneemt. Hoe dit zit lees je in dit artikel.
Salarisschalen horeca
Wat verdien je eigenlijk in de horeca? Hier vind je de salarisschalen en trends van de afgelopen tijd van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN).
Tot 5% minder lasten voor jouw flexibele schil
Door slim gebruik te maken van deze regel van de Belastingdienst kun je tot 5% besparen en zorg je voor minder lasten.