Gestructureerd en paperless

Onboarding

Ben je het ook zat om documenten heen en weer te mailen? Met onze onboarding module worden jij en je medewerker volledig digitaal door alle stappen geleid.

Met één druk op de knop vraag je de juiste gegevens op

Snel en paperless

Na het sollicitatiegesprek heb je alleen het mailadres van de medewerker nodig. Voeg het mailadres toe, en wacht tot de medewerker de gegevens aanlevert.

Via de link in de email komt de medewerker in de beveilgigde omgeving waar ze de gegevens zoals NAW, loonheffingsformulier en kopie paspoort kunnen aanleveren.

Alles volledig digitaal en met voorbeelden (een rijbewijs mag bijvoorbeeld niet omdat daar geen nationaliteit op staat).

Als de gegevens zijn aangeleverd vragen wij je interactief om bepaalde punten te controleren. Een aantal verplichtingen voor jou als werkgever:

– Staat het IBAN op de naam van de medewerker? (Wet Aanpak Schijnkonstructies)

– BSN aanwezig en juist? (Loonbelasting)

Jij hoeft allen de vraag te beantwoorden met ja of nee.

Hierna kun je met onze documenten tekenen module automatsich het contract genereren en digitaal laten ondertekenen. Daarna is de medewerker klaar om te werken!

Als het dossier compleet is kun je de medewerker inroosteren. Zo voorkom je dat je onverzekerd personeel aan het werk hebt.

Grip op personeel?

Neem contact met ons op of schrijf je in voor onze nieuwbrief