Grip op de harde en zachte kant

Dagafsluiting

’s Avonds sluit de bedrijsleider de zaak volgens een vast format af. ’s Ochtends heb jij in je mailbox een overzicht van hoe jouw zaken hebben gedraaid, zowel financieel als qua personeel.

Grip op de harde en zachte kant van de zaak

De dag afsluiten

Tel aan het einde van de dag of de kassa aansluit bij wat er daadwerklijk cash in de lade ligt. Als je zaak geen cash heeft kan je deze stap uitzetten.

We houden vervolgens transparant bij hoeveel er wanneer door wie in de kluis is gestort/opgenomen. Zo kun je bijzonderheden tijdig signaleren.

Controleer of het binnengekomen bedrag op de pinautomaten gelijk is aan wat je volgens de kassa verwacht (sommige systemen doen dit al automatisch).

Keur de gewerkte uren goed. We tonen je de in- en uitgecheckte tijden die je kunt accoderen. Mocht een medewerker vergeten zijn om in- en uit te checken, dan tonen we je de ingeroosterde uren. Mocht een medewerker last-minute zijn ingevlogen, dan kun je deze uren nog handmatig toevoegen.

Nu alle cijfers compleet zijn, is er ruimte om (via een vast template) iets te vertellen over hoe de dag ging. Waren de groepen tevreden? Veel nieuwe medewerkers ingewerkt? Kapotte glazen? Zo heb jij gevoel bij hoe het ging op de zaak.

Als jij ’s ochtends je mail opent heb je van al je zaken een dagafsluitingrapport. Je hebt snel overzicht over de financiele en personele prestaties en kunt ’s ochtends direct bepalen waar de prioriteiten liggen.

Grip op personeel?

Neem contact met ons op of schrijf je in voor onze nieuwbrief