Verlonen

Alles automatisch gekoppel doordat alles in één systeem staat. Zo komen vakantie, ziekte, en gewerkte uren automatisch op de loonstrook terecht.

Onze verloningsmodule vertaalt gewerkte uren direct naar de loonstrook en verrekent automatisch eventuele tekorten of overschotten met de tijd voor tijd pot. Zo blijft de loonadministratie altijd kloppend en up-to-date, zonder extra handmatig werk.

Mocht er toch met terugwerkende kracht een wijziging nodig zijn in het lopende jaar, dan voer je dit simpelweg in, we berekenen automatisch de correcties die bij de volgende verloning automatisch mee gaan.

Onze module zet ziektedagen automatisch op de loonstrook, inclusief de inhouding van de wachtdag en de aanpassing van het salaris naar 95%. Zo wordt ziekteverzuim correct en zonder handmatig werk verwerkt volgens de CAO.

De module spaart automatisch zowel wettelijke als bovenwettelijke vakantiedagen en rekent 50% toeslag op feestdagen volgens de horeca CAO. Zo blijft het vakantiesaldo altijd accuraat en volledig up-to-date, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Daarnaast biedt de module de mogelijkheid om vakantiedagen eenvoudig uit te betalen, zodat je flexibel kunt omgaan met het vakantiesaldo van je medewerkers volgens de CAO-regels.

Onze module begeleidt je stapsgewijs door de verloning met gerichte vragen, zodat je niets vergeet en fouten voorkomt. Dit zorgt voor een nauwkeurige en probleemloze loonadministratie, iedere keer weer.

Medewerkers kunnen hun loonstrook, jaaropgave en gewerkte uren eenvoudig terugvinden in de app.

Het SEPA-betaalbestand voor zowel salarissen als loonbelasting, net als de journaalposten, zijn realtime beschikbaar in jouw omgeving. Je hebt direct toegang tot actuele financiële gegevens voor zowel betalingen als belasting, zonder vertraging of extra stappen.

De module maakt het eenvoudig om extra looncomponenten zoals reiskosten, fooien of fietsvergoedingen toe te voegen.

Grip op personeel?

Neem contact met ons op of schrijf je in voor onze nieuwbrief