Jouw complete HR dossier

HR dossier

De opbouw van het personeelsdossier start met het verzamelen van gegevens (onboarding), daarna moet het iedere maand up to date gehouden worden. We besparen tijd in de uitvoer van jouw processen en door overzicht zorgen we voor grip op jouw HR dossier.

Jouw digitale HR expert

Uit praktijk blijkt dat het gebruik van onze software tot een half FTE of meer kan besparen op jouw HR processen. Zo neemt de werkdruk af en heb je meer tijd voor de echt belangrijke zaken.

Ben je heen en weer mailen van paspoorten en loonheffingsformulieren zat? Wij ook!

Met één druk op de knop vraag je alle gegevens bij jouw nieuwe medewerker op. Zij kunnen hun NAW, paspoort, BSN, loonheffingsformulier, IBAN, en bankpas gemakkelijk digitaal aanleveren. Jij controleert vervolgens de aangeleverde gegevens op juistheid met één druk op de knop.

Als het dossier compleet is kun je het arbeidscontract aanmaken. Wij zorgen dat je geen enkel bestand meer hoeft te openen. Als jij de functie invult genereren wij op basis van de CAO de juiste schaal en het juiste salaris. Vervolgens kan iedereen digitaal tekenen, uiteindelijk komt het contract direct in het personeelsdossier te staan en ben je klaar om te roosteren.

Verlies je ook het overzicht over wie wanneer een verhoging moet krijgen? Onze software genereert een lijst met verhogingen op bijvoorbeeld verjaardagen of als de CAO wijzigt, jij keurt deze goed met een druk op de knop. Zo heb je grip op je personeelsdossier.

Met één druk op de knop verleng je de paspoorten van jouw medewerkers. We passen automatisch de CAO en wet- en regelgeving toe, zoals het juiste loon, of we attenderen je erop dat je na drie tijdelijke contracten een contract voor onbepaalde tijd moet aanbieden.

Volgens de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) moet je jouw oproepkrachten iedere 12 maanden vaste uren aanbieden. Wist je dat medewerkers tot 5 jaar terug hun gemiste aanbiedingen kunnen opeisen?

Door onze slimme roostermodule heb je de opgebouwde rechten onder controle en door onze slimme WAB monitor doe je volledig digitaal en geautomatiseerd het WAB aanbod. Zo bespaar je geld en houd je grip op de WAB.

Zijn paspoorten in jouw personeelsdossier verlopen? Geen probleem! Je hoeft alleen de geldigheid te controleren bij indiensttreding. Maar…

Voor medewerkers buiten de EER/Zwitserland moet je wel een kopie van een geldig identiteitsbewijs hebben. Wij zorgen dat dit automatisch in jouw takenlijst komt, zo hoef jij niets te onthouden en heb je grip op je dossier.

Grip op personeel?

Neem contact met ons op of schrijf je in voor onze nieuwbrief